Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Mantorps Baptistförsamling Elimkyrkan
Tjänstegrad: 75%

Titel: Pastor
Område/ort: Mantorp

Elimkyrkan Mantorp söker pastor på deltid

Mantorp är ett samhälle beläget mellan Linköping och Mjölby i Östergötland. Mantorp har under de senaste åren vuxit och har i dagsläget drygt 4000 invånare. Här finns förutom vår församling, som är ansluten till EFK, även Svenska kyrkan och Equmeniakyrkan verksamma och vi har en fin ekumenisk samverkan. Församlingen har idag ca 70 medlemmar i varierande åldrar. Vi har ett aktivt missionsarbete och driver en egen second hand-butik med tillhörande hjälpinsamling. På senare tid har vi sett ett ökat antal ungdomar söka sig till vår församling!

Våra samlingar består av gudstjänster, söndagsskola, mansfrukostar ungdomsarbete och kafé. Hemgrupperna är också en viktig del av församlingen. I gudstjänstlivet har lovsången en stor plats.

Vi söker dig som:

  • Känner Guds kallelse till Mantorp
  • Är utbildad pastor gärna med några års erfarenhet
  • Kan stödja församlingens utvecklig och tillsammans med oss skapa och förvalta både nya och tidigare kontakter i vårt samhälle, till stor del med fokus på ungdomar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen att kontakta, ordförande Roland Nilsson, för ytterligare information på e-post eller telefon 0762 542263.

Mejladresser ligger numer dolda bakom text. Exempelvis "mejla mig". Klicka på texten så öppnas ditt mejlprogram, alternativt högerklicka på texten, välj "kopiera e-postadress" och klistra in den i fältet "mottagare" i ditt mejlprogram.